På denne siden vil jeg vise bilder fra utstillinger mine eller "mine valper" har vært på.
 
   
   

Lørdag 25. april arrangerte Norsk Doberman Klub stor utstilling i Stangehallen. Fra Skaubo var Kimura's Gyda og Skaubos Calle representert. Kimura's Catinka og Skaubos Cira hadde opptreden også men da bare utenfor ringen :) Nedenfor er noen bilder fra dagen.
Skaubos Calle poserer. Calle ble i dag Best i rasen og 4. beste i gruppen. Både eiere og oppdretter er en anelse stolte over den unge herren.

Dette skrev dommer Per-Harald Nymark om "vår" Callegutt :)


8 mndr gammel hann som er utrolig godt utviklet for alderen. Hodet har alle gode rasetypiske særtrekk. Velutviklet, sterkbygget kropp. Korrekt båret og ringlet hale. Velstilte for- og bakben med passe vinkler for rasen. Utmerket hårlag, harmoniske, kraftfulle bevegelser og utmerket gemytt. En sjeldent god kritkk"

   
Også i år prøver vi å få til et gruppebilde av buhunder og tobente. Tradisjonen tro blir dette ikke lett :) Nedenfor følger en liten serie med bilder fra seansen..
   
Fra venstre står mor Catinka med innleid handler Vigdis (eier av Cira) fulgt av Nils og Cira, meg selv og Gyda med Calle og Linda på enden.
   
Og her begynner det å roe seg. Catinkas rompe er søt den altså, men ikke slik bildet var tenkt.

Eiere/handlere er særs konsentrert om sin hund - bra det altså, men noe bra bilde blir det ikke av slikt!

   
En lykkelig gjeng med mennsker - en tilsynelatende veloppdragen Catinka, etpar glade valper.. Men hvor ble det av Gyda??
   
:) Gyda er tilbake!
   
Vi sier oss fornøyd med dette. Varmt var det også. Catinka har ihvertfall fått nok :)
   
Skaubos Cira - 8 måneder. Dagen før sitt andre store valpeshow. Cira ble på søndag 26. april plassert også hun som 4. beste i gruppen!

Jeg takker flotte valpekjøpere for super jobb med valpene "mine"!

   
En logrende Calle i BIS-ringen 31. januar 2009. Hans første utstilling og han koste seg fra tidlig formiddag til dagen var over.. Jeg tror han sov godt på kvelden da?
   
Buhundens nasjonaldag 2008
Buhundens nasjonaldag ble i år avholdt på Drammen Camping. Som vanlig var det masse hyggelige folk og god stemning. Nedenfor følger etpar bilder.. Fikk ikke tatt noen selv da jeg fløy rundt som en hodeløs høne hele dagen :) Men takk for de bilder jeg har fått :)
 
 
   
Line og Ask i ringen. Ask fikk 1 AUK
   
Bjørk i ringen. Hun fikk for dagen CK og 3 VK. Grattis :)
   
Berger til bedømming i valpeshow. Han endte som BIR og BIS valp! Ved siden står Liss med Kimura's Inga
   
Gyda (BIR) og Kimura's Didrik (BIM)
   
Gyda ble BIS på spesialen til Norsk Buhundklubb 2008. Her sammen med BIS 2 Vixir's Ozzy
   
26.april 2008 var det utstilling i Stangehallen.
Selv hadde jeg fått låne Ane Bjørk for dagen - og en nedrøytet, nybadet Ane Bjørk strålte som vanlig. Christoffer og Line var påmeldt med Askil Ask. Han var som alltid lykkelig for å få være der det skjer. Han hadde ikke helt dagen i utstillingsringen, men tok det igjen utenfor! Yvonne (Raumerrike) stilte sin Kimura's Gurina, og Guris valp ble stilt på valpeshow. Guri ble Best i Rasen, og vår egen lille Ane Bjørk ble 2.beste tispe og tok CERT med glimrende kritikk. Hun oppførte seg som en liten prinsesse, den lille Bjørk. Takk til Mia og Jens-P for at jeg får ta henne med på utstillinger! I tillegg til alle de flotte eiere, møtte også familien Hovland opp for å ta en titt på de fine 4-bente. Det var veldig hyggelig at dere kom! Og takk for hjelpen med gruppebildet - både far og barn ;)

Nedenfor følger en liten billedserie fra dagens flotte folk og herlige hunder!!

   
Undertegnede som høyst ufrivillig linselus midt i bildet.. Min unnskyldning; Jeg prøver å få et slags system i kaoset!
Ask  og meg, Line (altså eier av Ask) med Ane Bjørk.. Deretter kommer Raumerrikets Riff Rebell med eiere Lidvard. Til slutt en litt ivrig Kimura's Gurina med Riffs eier Liv.
Line får tilbake hunden sin (neida, var ikke meningen å kvele ham!) og Skaubos Berger (snart 4 mndr) har endelig kommet inn i bildet helt til høyre.
Catinka med "innlånt" holder kommet inn i bildet;) En viss orden kan anes nå, hva??
BIR-sløyfene til Gurina (voksen) og Riff (valp) er vel plassert. Catinka og Ane Bjørk lengst til venstre, Berger lengst til høyre. Ask sitterpent mens Riff hilser.
Se der! Ble det ikke koselig til slutt da?? Takk for en flott dag alle sammen! Også alle dere som ikke var på bildet.
   
Søskenkjærlighet? Askil Ask og Ane Bjørk koser seg utenfor ustillingsringen.
   
Joda, de er egentlig relativt tamme buhunder... Fine tenner da?  De to søskenene koser seg på utstilling. Jammen bra de har lettstelt pels, disse buhunder.
   
Line og Ane Bjørk koser seg på utsiden av utstillingsringen. Ane Bjørk er sin mor opp av dage :)
   
Og lille Berger da.. Henger i armene på "ho mor". Man kan bli virkelig sliten av å være med på utstilling altså...
   
.. jeg mener VIRKELIG sliten! Den gode Berger (Fjell) sovnet som en sten. At folk satte vesker oppå magen hans (jeg velger å tro det ikke var med vilje??) vekket ikke denne gutten. Ingenting i vegen med dette sovehjertet.
   
Her er ihvertfall noen som er glad i hundene sine. Lykkelige to guttevalper med sine eiere. Riff og Berger. KOS!
   
Takk for denne gang! Håper vi sees igjen snart...